Felső dísz nyákD20001 Kategória: Szerszámok, gépek, berendezések Beton lábazatos mobil kerítéselemek, 2m

Hirdetés 1. képe

Hirdetés 2. képe

ELADÓ!

Beton lábazatra épített horganyzott mobil kerítéselemek eladók. A beton elemek minőségi, fagy- és sóálló, tartós kivitelű, jó állapotban lévő, nem repedt, jelentősebb sérülésektől mentes darabok.

Kerítés elem - 2m-es hossz

Beton lábazati terelőelem méretei: 200cm hossz, magasság 45cm, talp szélessége 44cm, kerítéstábla (rács) méretei: 190cm szélesség, 150cm magasság, a kerítéselem teljes magassága 196cm. A kerítés elem 40x40mm-es zártszelvényből és 40x40mm-es osztású acél dróthálóból áll, a teljes felület tűzihorganyzott, a kerítés elemek 2db csavarral vannak rögzítve a beton talpelemekhez. A kerítés elemek sorolhatók. Állapotuk kiváló. Tömeg, kb. 650kg/elem. Darabszám: 65db. Üres betonelem (kb. 620kg/db), kerítéstábla nélkül: 10db. A beton lábazati elemek aszimmetrikus felépítésűek (lásd fotókon).
     
ÁRCSÖKKENÉS!

Árak:


2m-es komplett kerítéselem:   48.000.- Ft/db
2m-es üres betonelem:            20.000.- Ft/db

Nagyobb darabszámok esetén kedvezményt adunk.
Bővebb felvilágosítás e-mailben!


Hirdetés 3. képe

Hirdetés 4. képe

Hirdetés 5. képe

Hirdetés 6. képe

Hirdetés 7. képe

Hirdetés 15. képe

PDF dokumentáció letöltése Vissza a témakörbe Vissza a főoldalra
 E-mail küldése...


Az oldalon olvasható információk, képek tájékoztató jellegűek. A termék pontos állapotáról, rendelkezésre állásáról e-mailben érdeklődjön. Érdeklődés esetén az e-mailben mindig tüntesse fel a hirdetés hivatkozási számát (bal felső sarokban látható). A termékleírások nem minden esetben elérhetőek. A letölthető pdf anyagok szerzői jogi oltalom alá esnek. A részletes vásárlási feltételek itt elérhetők. A hirdetésekben szereplő fotókat a szerző engedélye és tudta nélkül tilos felhasználni és másolni.Alsó dísz nyák